Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Preskočilo jej? Bývalá kráska (23) naschvál tlstne, už vyzerá ako hora tuku!

(Zdroj: profimedia.sk)

USA - Američanka Tammy Jungová (23) žije síce na diéte, ale diametrálne odlišnej od tej zvyčajnej. Mladé dievča sa totiž silou mocou snaží, čo najviac pribrať, aby sa stalo najtučnejšou modelkou sveta a dosiahlo vytúženú métu 190 kíl.

Zatiaľ čo väčšina žien v jej veku si stráži hmotnosť, aby sa zmestila do posledných výstrelkov módy, Tammy sa kŕmi každý deň pomocou lievika. Pomáha jej pri tom aj priateľ Johan Uberman (28), ktorý jej do krku leje mliečne kokteily so zmrzlinou v snahe, aby prijala svojich každodenných 5000 kalórií.

Tammy bola kedysi zdravá 50-kilová tínedžerka, ktorá nosila úzke džínsy, hrala volejbal a chodievala sa baviť von s priateľmi. Teraz však radšej trčí doma a napcháva sa vyprážanou kuracinou, šiškami a celými blokmi syra. Kvôli tomuto režimu každého pol roka priberie 20 kíl a momentálne váži už vyše 100.

Kedysi štíhla kráska sa však nesťažuje, pretože vysoká hmotnosť jej pomáha zarobiť si slušné peniaze. Na internetových stránkach si necháva platiť za sledovanie jej prejedania sa a po celom svete už má vďaka svojmu tuku veľký počet fanúšikov.

Lekári si ale nemyslia, že prísť k sláve a peniazom týmto spôsobom, je zároveň aj zdravé pre jej telo. Podľa odborníka na seba vzala riziko skorej smrti. Už teraz má index BMI 45 a dvojnásobok toho, čo váži priemerná žena jej výšky, ktorá predstavuje 157 cm.

Tammy však na tieto varovania kašle a oslavuje každé kilo navyše. "Nikdy som nebola šťastnejšia a nič ma nezastaví v dosiahnutí môjho sna. Viem, že je to kontroverzné, ale nikoho do toho nič nie je," vysvetľuje obézna blondínka a dodáva, že zarába peniaze tým, čo miluje a slová ako "príliš tučná" jej nič nehovoria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu