Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hypnóza zväčšila blondínke (26) prsia: Myseľ im prikázala, aby začali rásť

Ashley je konečne spokojná Zobraziť galériu (2)
Ashley je konečne spokojná (Zdroj: onenewspage.co.uk)

LONDÝN - Hypnóza patrí k alternatívnym metódam, ktoré pomáhajú napríklad pri liečbe rôznych psychických porúch. Najnovšie sa však vraj podpísala aj pod zväčšenie pŕs. Tvrdí to mladá Angličanka, ktorá sa vďaka nej hrdí košíkmi veľkosti E.

Dvadsaťšesťročná Ashley Wellerová nebola so svojimi prsiami spokojná a vždy túžila po väčších. Namiesto chirurgického zákroku sa ale rozhodla pre netradičnejší spôsob, ako toho dosiahnuť. Vyhľadala pomoc hypnoterapeuta a podstúpila liečbu zvanú "hypnorast".

Felix Economakis vysvetlil, ako táto metóda funguje. "Ženská myseľ dokáže vytvárať bloky, ktoré bránia prsiam v raste. Môže to napríklad súvisieť s tým, že sa v puberte boja, že veľké prsia budú vyvolávať nežiaducu mužskú pozornosť. Hypnózou sa však dá myseľ nastaviť tak, aby povedala prsiam, aby znovu začali rásť."

Matka troch detí na Felixovej londýnskej klinike absolvovala tri sedenia a po nich môže konštatovať, že jej prsníky sa zväčšili z veľkosti 36C na 36E."Konečne mám svoje vysnívané prsia a nemusela som si pritom ani ľahnúť pod nôž," povedala šťastná Ashley denníku The Sun.

Hypnóza zväčšila blondínke (26)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu