Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Monštrum v Írsku: Študent natočil na VIDEO, ako pláva v jazere!

Írska lochnesska Zobraziť galériu (2)
Írska lochnesska (Zdroj: YouTube)

DUBLIN - Mladý študent z Írska sa vo svojej rodnej krajine postaral o senzáciu, keď sa mu podarilo na jazere natočiť záhadného tvora. Pohľad na neho okamžite vyvoláva podobnosť s lochnesskou príšerou, ktorá má podľa legendy žiť v škótskych vodách.

Conall Melarkey sa práve nachádzal v loďke na jazere Lough Foyle, ktoré leží v historickej provincii Ulster. V jednom momente zbadal poblíž ďalšej lode plávať neznáme stvorenie. Niektorí užívatelia sa domnievajú, že by to mohla byť veľryba alebo delfín, ale je to veľmi nepravdepodobné.

Monštrum v Írsku: Študent
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík tvrdí, že video je pravé a odmieta špekulácie, že by sa ním chcel len zviditeľniť. Je v ňom ale viacero nezrovnalostí, ktoré mätú odborníkov.

Jednou z nich je pevninský útvar, ktorý vidno na záberoch. Pevnina takéhoto tvaru sa totiž v blízkosti Lough Foyle nenachádza. Zodpovedá skôr poloostrovu Howth pri Dubline. Ďalší otáznik vyvstáva nad káblami vychádzajúcimi z plavidla oproti, podotýka denník Belfast Telegraph. Tie si odborníci všimli, keď si video pozreli vo vyššom rozlíšení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu