Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Striptérka zverejnila dôvod, prečo sa vyzlieka: Zarábam kopy peňazí!

Toľko peňazí, ale za akú cenu Zobraziť galériu (3)
Toľko peňazí, ale za akú cenu (Zdroj: profimedia.sk, 4unews.com)

BRATISLAVA - Ak sa zamýšľate nad tým, prečo sa niektoré ženy vyzliekajú pre peniaze, mladá americká striptérka ponúka odpoveď. Nedávno zverejnila veľavravnú fotografiu s hromadou dolárov, ktoré si odniesla po jedinej tanečnej smene.

Predstava, že za niekoľko hodín si zarobíte toľko, koľko nie za celý mesiac, je naozaj lákavá. Ale za akú cenu? Za cenu vašej hrdosti a dôstojnosti, znela by odpoveď väčšiny ľudí.

Striptérka zo Spojených štátov, ktorá nezverejnila svoju identitu, čelí podobným otázkam takmer každý deň. Okolie sa jej neprestajne pýta, prečo sa živí tak, ako sa živí a či jej nevadí, že ľudia ju za to odsudzujú. Rozhodla sa preto raz a navždy uzatvoriť túto tému a zverejnila záber, ktorý zrejme nepotrebuje bližší komentár. Je na ňom zhruba 3300 dolárov (2500 eur) v rôznych bankovkách, ktoré zinkasovala za jedinú noc.

Striptérka zverejnila dôvod, prečo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, 4unews.com)

"Odteraz, keď sa ma niekto opýta, prečo robím striptérku, ukážem im túto fotku a bude im všetko jasné," stojí v komentári pod snímkou, ktorá sa objavila na webovej stránke Reddit. Žena síce priznáva, že išlo o viac ako dvojnásobok sumy, ktorú si bežne zarobí, aj polovica z toho by však dokázala uživiť niekoľkočlennú rodinu.

Striptérka zverejnila dôvod, prečo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, 4unews.com)

"Zvyčajne si za noc zarobím 500 až 1500 dolárov (384 až 1150 eur). V tú noc som ale mala šťastie a ani som sa príliš nenarobila. Stačilo zatancovať na asi len 30 stoloch a päťkrát na pódiu a mala som to v kapse," vysvetľuje Američanka, ktorá študuje na univerzite s technickým zameraním. Zároveň dodáva, že okrem veľmi slušného zárobku jej táto práca poskytuje aj veľa voľného času, pretože robí tak často, ako ona sama chce. Odporúčať mladým dievčatám robiť striptérku by však bolo naozaj veľmi scestné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu