Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Podivnosť z Indonézie: Učiteľke (44) rastú z brucha drôty!

Indonézanka vyzerá ako ježko Zobraziť galériu (2)
Indonézanka vyzerá ako ježko (Zdroj: mysterytopia.com)

SANGATTA - Istá žena z Indonézie tvrdí, že jej v bruchu už desaťročia rastú kovové drôty, ktoré sa správajú ako živý organizmus. Vždy, keď ich odstrihla, narástli späť. S touto bizarnou poruchou si nevedia rady ani lekári.

Prvé symptómy sa začali u štyridsaťštyriročnej učiteľky v materskej škole Noorsyaidah objavovať v roku 1991. Po týždni drôty odpadli, o mesiac neskôr ale narástli opäť. Tentokrát jej už zostali. Akákoľvek snaha o ich odstránenie bola neúspešná.

Podivnosť z Indonézie: Učiteľke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mysterytopia.com)

"Strašne to bolí, keď sa začínajú tlačiť cez póry von. Za tých viac ako dvadsať rokov zo mňa vyrástlo a odpadlo už tisíce drôtov," povedala denníku Jakarta Post.

Indonézanka absolvovala aj röntgenové vyšetrenie, ktoré odhalilo, že v jej tele sa skutočne nachádza viac ako štyridsať drôtov. Zakaždým, keď sa ich pokúša odstrihnúť, zatiahnu sa dovnútra. Jej prípadom sa už zaoberá indonézske ministerstvo zdravotníctva.

Skeptici tvrdia, že si žena všetko vymyslela a drôty vraj prehtla Tak, ako to v prípade cudzích predmetov býva, telo ich ale odmietlo a vypudilo von.


Žene z brucha rastú drôty

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu