Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Alice (26) porazila anorexiu: Z kostry je zaguľatená modelka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britka Alice Jacksonová (26) ešte pred niekoľkými rokmi trpela podváhou a žila na diéte zloženej iba zo šalátu. Teraz však ukazuje krivky, ktoré sa jej páčia oveľa viac a dúfa, že jej pomôžu získať prácu modelky spodnej bielizne určenej pre bacuľky.

Alice začala trpieť anorexiou v roku 2006, kedy odišla študovať na Bournemouth University. Pribrala tam natoľko, že keď sa na Vianoce vrátila domov, rozhodla sa, že kilá musí za každú cenu zhodiť. Zvolila tú najhoršiu možnú kombináciu, ktorá znamenala veľa cvičiť a jesť, čo najmenej. Pri výške 175 cm sa takýmto spôsobom rýchlo dostala na hmotnosť 44 kíl a cítila sa totálne vyčerpane.

"Bolo mi zle a nemala som žiadnu energiu, pretože som jedla tak málo. Je hrozné byť uväznený v myšlienkach na stravu a hmotnosť. Cítila som sa strašne, všetko, o čom som dokázala premýšľať, boli len jedlo a kalórie," prezradila Alice, ktorá sa napokon rozhodla vyhľadať odbornú pomoc.

V nemocnici lekári potvrdili, že trpí anorexiou a rok strávila u psychológa, kým sa jej podarilo nabrať späť zdravú váhu. Po piatich rokoch váži 70 kíl a je konečne spokojná so svojím výzorom. "Moje telo sa cíti prirodzene. Páčia sa mi moje krivky a som hrdá na svoje kypré tvary, myslím, že je to dôležité."

Jej priatelia ju dokonca prihlásili do modelingovej súťaže usporiadanej firmou na spodnú bielizeň pre bacuľky a ona s úžasom zistila, že postúpila do finále. Ak zvíťazí, bude to pre ňu obrovský úspech.

Alice teraz.
Zobraziť galériu (3)
Alice teraz.  (Zdroj: The Sun)

A v roku 2006.
Zobraziť galériu (3)
A v roku 2006.  (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu