Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Anorektička čaká druhé dieťa: Pri prvom tehotenstve jej v tele praskali kosti!

Holly trpí anorexiou odmalička Zobraziť galériu (4)
Holly trpí anorexiou odmalička (Zdroj: parentdish.co.uk)

LONDÝN - Holly Griffithsová má 21 rokov a momentálne čaká svojho druhého potomka. Je síce už v ôsmom mesiaci, ale zrejme nikto by to na ňu nepovedal. Trpí totiž anorexiou, ktorá z nej spravila len kosť a kožu. Ak čoskoro nezačne priberať, vážne ohrozí nielen svoje zdravie, ale aj život.

Holly prestala poriadne jesť, keď mala deväť rokov. Z nejakého neznámeho dôvodu začala mať pocit, že jedlo jej škodí, a tak ho takmer úplne vyradila zo svojho života. Hlasy v hlave jej našepkávajú, že je tučná a mala by okamžite schudnúť.

Anorektička čaká druhé dieťa:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: parentdish.co.uk)

V osemnástich rokoch so svojím priateľom prvýkrát otehotnela. V tom čase nevážila ani 40 kíl a podľa lekárov je priam zázrak, že dieťa donosila. Ako jej totiž Dylan rástol v bruchu, jej telo takýto nápor nezvládlo a zlomilo sa jej rebro, ktoré následne prepichlo pľúca. Našťastie sa z toho dostala.

Holly so synom Dylanom, ktorý má teraz tri roky
Zobraziť galériu (4)
Holly so synom Dylanom, ktorý má teraz tri roky  (Zdroj: parentdish.co.uk)

Teraz je Holly druhýkrát tehotná s dievčatkom, ktorému dala meno Isla. Jej stav je naozaj vážny, pretože napriek tomu, že je už vo vysokom štádiu tehotenstva, váži len 50 kg.

Anorektička čaká druhé dieťa:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: parentdish.co.uk)

Gynekológ upozorňuje, že jej počas pôrodu hrozia zdravotné komplikácie, píše portál extra.cz. Dievčina sa preto snaží zjesť toľko, koľko jej telo a hlavne myseľ unesie, aby v deň D všetko prebehlo tak, ako má.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu