Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Všetkým na smiech: Dvaja tanorexici (22, 23) súťažia, kto bude hnedší

Závisláci Danny a Aston Zobraziť galériu (2)
Závisláci Danny a Aston (Zdroj: thescottishsun.co.uk)

PORTSMOUTH - Väčšina mladých ľudí sa baví tak, že ide večer s kamarátmi na drink alebo sa vyberie do kina. Danny Carter a Aston Campbellová majú o príjemne strávenom večeri celkom inú predstavu a treba povedať, že nie veľmi zdraviu prospešnú. Obaja sú totiž tanorexici.

Títo dvaja kamaráti by radšej zomreli, než boli bledí. Ročne na solárium, samoopaľovacie krémy, opaľovacie tabletky a injekcie minú 3400 libier (takmer 4000 eur). "Nikdy ma neuvidíte neopáleného. Z Aston súťažíme o to, kto bude hnedší," hovorí dvadsaťtriročný kaderník.

Dvojica o možných rizikách takéhoto extrémneho opaľovania vie, ale zatiaľ to nejak nerieši. Danny síce povedal, že mu býva po tabletkách občas zle, ale iné vedľajšie účinky zatiaľ nezaznamenal. Zrejme si neuvedomuje, že sa môžu dostaviť až po niekoľkých rokoch. Od opaľovania ho neodradili ani popáleniny tretieho stupňa, ktoré utrpel vlani v júli v soláriu.

Všetkým na smiech: Dvaja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thescottishsun.co.uk)

"Lekári mi povedali, aby som viac už do solária nechodil, lebo moja pleť, ktorá je pôvodne veľmi bledá a pehavá, je náchylná na vznik rakoviny kože. Tri týždne som to vydržal, ale potom som tam začal chodiť zas," uviedol Danny denníku The Sun.

Keď Aston videla, ako jej kamarát trpí, tiež s opaľovaním na chvíľu sekla. "Zľakla som sa, ale keď sa mu to zahojilo, hneď sme sa spolu vybrali do solária," priznala. Brunetka už na svojej koži zaregistrovala aj nejaké zmeny, ale podobne ako jej priateľ, ani ona tomu neprikladá veľký význam. "Vyhadzujú sa mi stále nové a nové znamienka. Ale pokiaľ budem hnedá, vôbec mi to nebude vadiť," dodáva.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu