Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Boom na Facebooku: Žena prišla o prsia, milión lajklo jej tetovanie na zjazvenej hrudi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

OTTAWA - Kelly Davidsonová (34) z kandskej Ottawy podstúpila ako 28-ročná obojstrannú mastektómiu po tom, čo jej diagnostikovali smrteľné ochorenie. Namiesto plastickej operácie si však zvolila inú cestu, na hrudi si nechala spraviť zložité tetovanie.

Stačilo 48 hodín od zverejnenie fotografie na Facebooku a Kelly sa dostalo milión lajkov. Kanaďanka patrí do exkluzívneho klubu s názvom "Cancer World", ktorý sa čoraz viac obracia na sociálne médiá, aby spájal ľudí s rovnakým osudom, zdieľal ich príbehy a povzbudil ostatných pri prekonávaní ich neľahkých osudov.

Rakovina je súčasťou Kellynho života už dlho. V 11 rokoch jej diagnostikovali Hodgkinov lymfóm, ale nakoniec sa jej podarilo nad chorobou zvíťaziť. Cenou za zdravie však boli jej prsia. Aj napriek tomu sa však stále cíti krásna a tetovanie je podľa nej odznakom cti a sily. "Pripomína mi každý deň bitky, ktoré som prekonala. Vyhrala som vojnu a dúfam, že som ju porazila na celej čiare," hovorí žena, ktorá sa teraz snaží pomáhať aj iným. Informoval portál dailymail.co.uk.

Boom na Facebooku: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu