Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO novej konšpiračnej teórie: Obama má v ochranke mimozemšťana!

Kto je záhadný muž, ktorý chráni Obamu? Zobraziť galériu (3)
Kto je záhadný muž, ktorý chráni Obamu? (Zdroj: youtube, sita)

NEW YORK - Chránia prezidenta Spojených štátov Baracka Obamu mimozemšťania? Na verejnosť totiž preniklo video, na ktorom vidno jedného člena ochranky nápadne pripomínajúceho tvora z kozmu. Pozornosť okrem svojho výzoru však upútal aj čudným správaním.

Na internete sa nedávno objavili zábery z marcovej konferencie vo Washingtone, ktorej sa zúčastnil aj najvyšší predstaviteľ USA. Viac ako jeho prejav však prítomných novinárov zaujal jeden z Obamových bodyguardov.

Hoci je video trochu rozmazané, jasne vidno, že dotyčný muž má tak trochu zvláštne črty. Okrem čudne tvarovanej lebky je to aj brada vysunutá značne dopredu, čím niektorým užívateľom okrem mimozemšťana pripomína aj jašteričieho muža.

VIDEO novej konšpiračnej teórie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Podivné na osobnom strážcovi je aj jeho správanie, uvádza portál news.com.au. Horlivo otáča hlavou tak rýchlo, až sa z toho človeku pomaly zakrúti hlava. Svojím pohľadom kontroloval ľudí v sále, či náhodou niekto z nich nepredstavuje hrozbu pre hlavu štátu. Spôsob, akým to však robil, je naozaj nezvyčajný.

VIDEO novej konšpiračnej teórie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Redaktor mesačníka Wired v tejto súvislosti požiadal Biely dom o stanovisko. Odpoveď hovorkyne Rady pre národnú bezpečnosť ho, mierne povedané, zaskočila. "Nemôžem potvrdiť informácie, ktoré zazneli vo videu. Môžem len povedať, že akýkoľvek program na ochranu prezidenta Baracka Obamu zahŕňajúci mimozemšťanov a robotov by musel byť kvôli škrtom v štátnom rozpočte značne obmedzený. Odporúčam Vám obrátiť sa na tajnú službu alebo Oblasť 51," povedala Caitlin Haydenová.

Jej reakcia síce vyznieva skôr ako vtip, možnosť, že návštevníci z vesmíru sú súčasťou Obamovho prezidentského tímu, však nevylúčila.

Mimozemšťan v Obamovej ochranke

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu