Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto VIDEO dohnalo diváka k hysterickému smiechu: A je ich viac!

(Zdroj: YouTube)

USA - Naši psí miláčikovia sú možno lepší herci, ako by sme si mysleli. Niekedy dokonca zvládajú rovnaké veci ako ľudia, teda ak im s tým trošku pomôžeme a ešte dokážu aj vykúzliť nefalšovaný úsmev na našich tvárach.

Videá, v ktorých pomáhajú psom s jedlom skryté ľudské ruky, nie sú žiadnou novinkou. Krátky klip s nemeckým ovčiakom menom Odinom je ale aj napriek tomu veľký hit, ktorý si za tri týždne pripísal na svoje konto na YouTube vyše 700-tisíc prehratí. Príčinou veľkej popularity ale môže byť aj hysterický smiech diváka, ktorý dostane do kolien aj ostatných.

Klip zachytáva vlčiaka pri stole s tanierom, arašidovým maslom a pohárom s vodou. Jeho majiteľ je schovaný za ním a kŕmi ho rukami oblečenými v rukávoch saka. Odin sa pri jedle správa celkom slušne, ale zladiť koordináciu rúk a hlavy nie je v tomto prípade jednoduché.

O pôvodnú verziu tohto vtipu sa postarali dánski manželia Charlotte a Kristian Kroghovci. Tí pred dvoma rokmi posadili k jednému stolu labradora s dánskou dogou a zohrali scénku s večerou v reštaurácii. Dodnes si video prezrelo už vyše 18 miliónov užívateľov a ich počet stále rastie. Uvidíme, či sa podarí urobiť rovnaké terno aj Odinovi. Informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu