Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zima v Poľsku: Chlapec sa lyžuje pripútaný lanom k vlaku!

(Zdroj: YouTube)

VARŠAVA - Poľského mladíka, ktorý sa priviazal za vlak lanom a na lyžiach prešiel niekoľko staníc, hľadá tamojšia polícia. Hoci skupinka odvážlivcov považovala tento nápad za skvelý, muži zákona majú na to iný názor.

Video, ktoré sa nachádza na YouTube, sa stalo v Poľsku obrovskou senzáciou a mediálnym hitom. Na server ho 22. marca nahral užívateľ s nickom Klaaayman a v popise uviedol, že niečo podobné už vyskúšali v roku 2009 a teraz si to zopakovali a nahrali. "Ťahanie za autom je pre kun*y," znie odkaz pre slabochov na záver.

Na záberoch vidno, ako sa partia mladých ľudí pripravuje na natáčanie. Keď vlak zastane v stanici, rýchlo lyžiara pripútajú ku jeho koncu lanom, pričom ďalší "spolupáchateľ" zostáva zavesený na stroji, ktorý vyvinie rýchlosť 60 až 80 km/h. Ako píše poľský portál fakt.pl, stačila malá skala alebo nepozornosť, ktoré by lyžiara donútili vyjsť z koľají a mohol skončiť v najbližšom stĺpe.

"Je to jedna z najnebezpečnejších a najidiotskejších senzácií, aké som kedy videl. Študujeme zábery, aby sme identifikovali miesto a tiež lyžiara, nesmieme dopustiť, aby tieto veci zostali nepotrestané, pretože by to znamenalo podporovať ostatných," uviedol policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu