Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pedagóg používa pri výučbe svojich žiakov sexuálne hračky!

(Zdroj: YouTube)

ALBERTA - Kanadský hlasový pedagóg David Ley, ktorý vyučuje na univerzite v Alberte, prišiel s veľmi dráždivou technikou na zlepšenie spevu svojich študentov. Na hrdlo im prikladá sexuálne hračky.

"Viem, že je to trochu nevšedné... Vyzerá to ako vtip, ale funguje to. Uvoľňuje to napätie v hrtane... zlepšuje rozsah a projekciu," vysvetlil Ley pre MetroNews.ca.

Masáž hrtana uvoľňuje napätie, ale niektorí ľudia nenávidia pocit prstov na svojom krku, takže Ley začal hľadať nové metódy, ktoré by pomohli umelcom zvýšiť ich vokálny výkon. Toto hľadanie ho zaviedlo do sexshopu, kde našiel ručné vibrátory, ktoré mali frekvenciu okolo 100 a 120 Hz, rozsah ľudského hlasu.

Sexuálne hračky potom použil na istom zverencovi a dostal dobré výsledky. Napriek tejto bizarnosti zamestnanci školy hovoria, že ide o dôveryhodného a inteligentného učiteľa.

"Čo sa snažím urobiť, je pomôcť osobe dosiahnuť vysoký tón alebo využiť svoju emočnú energiu," povedal Ley, ktorý vibrátory vyskúšal na 150 ľuďoch a povedal, že jediným vedľajším účinkom sa zdá byť zvýšenie hlienu. Informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu