Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Kúsok mora v strede mesta

Kúsok mora v strede mesta Zobraziť galériu (2)
Kúsok mora v strede mesta (Zdroj: Nordsee)

Čerstvé ryby, morské kokteily, kalamáre, obrie krevety a iné morské špeciality si máte možnosť vychutnať teraz hoc aj uprostred nášho hlavního mesta. Jedinečné pochúťky vám prináša NORDSEE.

NORDSEE je špecialista na predaj jedla z morských surovín. Dnes už veľmi populárny reťazec vznikol v roku 1964, história rybolovu v Severnom mori však siaha až do roku 1896, keď bola v nemeckom meste Bremer – havene založená spoločnosť NORDSEE. Hlavné sídlo spoločnosti je tam aj naďalej situované, sieť sa však rozšířila z Nemecka aj do blízkých krajín ako Rakúsko Švajčiarsko, Česko a Slovensko.

NORDSEE ponúka široký sortiment čestvých rýb, morských produktov, rybích kokteilov a morských špecialít, ktoré sú významný zdroj bielkovín, minerálov a vitamínov. Morské plody sú bohaté na omega 3 mastné kyseliny, ktoré chránia srdcovo cievny systém, sú ľahko stráviteľné a sú tiež dôležitou stavebnou látkou mozgového tkaniva. NORDSEE prináša možnosť stravovať sa zdravšie, ľahšie, chutne a rýchlo v sieti fast food reštaurácii.

Ponuka je naozaj lákavá. Dopriať si môžete rôzne druhy rýb, bagety a sendviče s mladým sleďom alebo údeným lososom. Nechýbajú ani polievky, šaláty, dezerty a rozhodnúť sa tiež môžte pre rôzne druhy kokteilov – japonský, marseille alebo mediterran. Samozrejmosťou je výhodné menu a obľúbené Fish and Chips.

Heslo prevádzky je „Ryby, ktoré milujem!“ Vzhľadom na kvalitné spracovanie a suroviny dodávané priamo z centrály máte záruku, že jedlo naozaj výborne vyzerá ale ešte aj chutí.

Náš tip – na stránkach portálu Boomer.sk si teraz môžte vychutnať vyprážanú aljašskú tresku so zemiakovým šalátom a omáčkou podľa vlastního výberu so 40% zľavou len za 3,90. Ponuka platí v bratislavských predajniach v Auparku, Avione, Poluse aj Eurovea.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu