Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievča má sex s piatimi bratmi, všetci sú jeho manželia!

(Zdroj: The Sun)

INDIA - Mladá mamička z Indie má na naše pomery naozaj nevšedný život. Rajo Vermaová (21) býva v chate pozostávajúcej iba z jednej izby s piatimi manželmi, ktorí sú si bratmi. S každým z nich spí v inú noc podľa rozpisu a nemá tušenie, ktorý z nich je otcom jej malého synčeka.

Guddu (21), ktorý si ju vzal ako prvý, zdôraznil: "Všetci s ňou máme sex, ale nežiarlim. Sme jedna veľká šťastná rodina." Dohodnutý hindský sobáš prebehol pred štyrmi rokmi a on zostáva jej jediným oficiálnym manželom. Ale podľa zvyku v ich obci si musela Indka vziať za mužov aj jeho bratov Bajjua (32), Sant Rama (28) Gopala (26) a Dinesha (19).

"Považujem ju za svoju ženu a spím s ňou rovnako ako moji bratia," osvetlil situáciu najstarší Bajju. Rajo pri tom varí, upratuje a stará sa o 18-mesačného Jaya, zatiaľ čo jej manželia chodia do práce v Dehradune na severe Indie.

"Moja matka bola tiež vydatá za troch bratov, takže keď som sa vydávala, vedela som, že musím prijať všetkých za svojich manželov. Spím s nimi na striedačku. Nemáme postele, len veľa prikrývok na podlahe," vysvetlila Rajo a dodala, že spočiatku sa cítila trochu trápne, ale nikoho z nich neuprednostňuje a teraz má "oveľa väčšiu pozornosť a lásku ako väčšina žien". Informoval portál thesun.co.uk.

Dievča má sex s
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu