Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Chlapec (7) valcuje internet: Gangnam Style tancuje lepšie ako PSY!

(Zdroj: YouTube)

SOUL - Má iba sedem rokov, ale o to viac ho verejnosť miluje. S veľkou dávkou energie a dokonalými pohybmi vie tak napodobniť kórejského rapera PSY a jeho hit Gangnam Style, že si ho obľúbili ľudia po celom svete. Zdá sa tak, že o budúcu kariéru má postarané.

Chlapec s prezývkou "Malý PSY" sa v skutočnosti volá Hwang Min-woo a svetovým médiám prezradil, že sa chce stať rovnako slávny ako jeho "veľký brat". V športovom obleku a s elegantným účesom to vyjavil minulú stredu na tlačovej konferencii v juhokórejskom Soule. A aby toho nebolo málo, svoj elektropopový song sa chystá uverejniť aj na iTunes.

Video, v ktorom na YouTube napodobňuje rapera PSY, má už vyše tri milióny videní a je jasné, že tento počet sa ešte zvýši. Uvidíme, či to bude aspoň obstojná konkurencia voči pôvodnému hitu, ktorý prekonal všetky doterajšie rekordy a minulý rok v decembri prekročil hranicu jednej miliardy zhliadnutí.

Keďže chlapec, ktorého matka pochádza z Vietnamu, sa už presadil aj v talentovej šou, je možné, že ho naozaj čaká hviezda kariéra a globálny ohlas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu