Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dievčina (27) objavila, ako dostať mužov na kolená: Sexuje so slávnymi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Napriek vzhľadu modelky bol milostný život Arden Leighovej (27) jednou veľkou katastrofou. To sa však veľmi rýchlo zmenilo po tom, čo sa vrhla na štúdium a odbornú prípravu, aby sa z nej stala zbraň hromadného zvádzania. Dnes radí ostatným ženám, ako získať muža svojich snov.

"Prvýkrát som sa bozkávala, keď som mala 18 a o panenstvo som prišla až ako 22-ročná. Pracovala som ako barmanka, ale môj milostný život nestál za nič. Bola som osamelá, frustrovaná a nešťastná. Zaľúbená do mužov, ktorí ku mne nič podobné necítili. Potom som sa však rozhodla, že už toho bolo dosť, naučila som sa umeniu zvádzania a všetko sa zmenilo," prezradila pre britský denník The Sun Arden, ktorá sa teraz správa v spoločnosti opačného pohlavia úplne sebaisto.

"Za posledné tri roky som sa stala profesionálnou zvodkyňou a teraz žijem život ako vo sne. Spala som so slávnymi spevákmi, spisovateľmi a televíznymi hviezdami, čo dokazuje, že nikto nie je pre mňa naozaj nedosiahnuteľný," uviedla mladá brunetka, ktorá chce teraz pomôcť dosiahnuť ostatným ženám to, čo sa podarilo jej.

Arden vedie skupinu záujemkýň, ktoré sa zhromažďujú dvakrát mesačne. "Ženy potrebujú ísť po mužovi, ktorého chcú, prestať plytvať svoj čas starosťami nad tým, čo znamená nejaká SMS a namiesto toho by sa mali zaujímať o mužské slabosti a objavovanie toho, čo ho položí na kolená. Učím ženy, ako sa stať stredobodom pozornosti, vytvoriť si vlastnú fanúšikovskú základňu a ísť po tom, čo chcú," doplnila Arden svoju metódu zvádzania.

Ženám ďalej odporúča, aby nečakali, kým si ich šťastie nájde, ale aktívne sa podieľali na jeho hľadaní. Išli do barov alebo reštaurácií a samy si vytvorili príležitosť, ako sa stretnúť s mužom, ktorý sa im páči. "Život je príliš krátky na to, aby sme nečinne čakali, kto si nás nájde. Ženy by mali aktívne usilovať o muža, ktorého chcú," tvrdí "expertka", ktorá už stihla o svojej úspešnej metóde aj vydať knihu a svojím neprajníčkam odkazuje: "Ženy, ktoré nenávidia to, čo robím, jednoducho žiarlia."

Dievčina (27) objavila, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu