Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nová teória o páde meteoritu: Zem zachránila zrážka s UFO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Nadšenci UFO preštudovali viacero videí pádu meteoritu do Čeľabinskej oblasti a prišli k nevšednému záveru. Podľa nich to bol práve neidentifikovaný lietajúci predmet, ktorý vesmírne teleso zasiahol a prinútil ho tak explodovať nad Uralom.

Nová bizarná teória je založená na analýze amatérskych záberov, na ktorých údajne vidno, ako sa malý predmet zrazí s meteoritom, a to napriek tomu, že ruská armáda nevypúšťala žiadne rakety, aby zneškodnila vesmírneho votrelca.

Diváci sa okamžite chytili tohto vysvetlenia a v Rusku teraz prebieha on-line diskusia o tom, že "boli zachránení UFO". Uviedol denník The Siberian Times.

Nová teória o páde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nová teória o páde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Spočiatku sme tiež verili, že čeľabinský meteorit bol len obyčajný meteorit, vesmírne teleso," povedal Alexander Komanev, koordinátor pre ruskú UFO komunitu v Jekaterinburgu. "Ale najmenej na troch záznamoch môžete vidieť, ako objekt zachytí meteorit. Tento nepatrný obdĺžnikový objekt doň vletí, meteorit exploduje a padá," dodal.

"Takýto počet videí z rôznych uhlov nás vedie k presvedčeniu, že niečo ten meteorit vyhodilo do povetria," uviedol Komanev s tým, že týždeň pred jeho pádom stúpol počet pozorovaní UFO na Urale, ale od incidentu už neprišlo k žiadnemu ďalšiemu.

Meteorit explodoval v atmosfére 15. februára so silou 30 jadrových bômb zhodených na Hirošimu a dôsledky tlakovej vlny spôsobili zranenia vyše tisícke ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu