Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neuveriteľný príbeh malého Rusa (12): Z ukradnutých peňazí zaplatil apartmán a šľapky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: filrobes)

MOSKVA - Iba 12-ročný chlapec z ruského Pjatigorska ukradol z obchodu v prepočte sumu cca 3500 eur a počas víkendu ju utratil za apartmán v luxusnom hoteli. To však nie je všetko. Na návštevu si pozval svojich kamarátov a ľahké dievčatá.

Tínedžer, ktorého meno pre jeho nízky vek nezverejnili, si po vylúpení obchodu zaplatil prostitútky a spolu so skupinou kamarátov sa s nimi uvelebili v saune. "Len som sa chcel pobaviť s dievčatami a potreboval som peniaze," priznal sa na polícii. "Zavolal som svojich priateľov a povedal som im, že mám peniaze a že sa môžeme ísť zabaviť. Objednali sme si eskort dievčatá a zobrali ich do sauny," dodal.

Školáka nakoniec chytili po tom, čo starší brat nahlásil jeho zmiznutie a svedkovia ho zbadali, ako sa vracia späť do svojho luxusného hotelového apartmánu. Jeho dni rozhadzovania cudzích peňazí boli zrátané. Zmierovací sudca mu nariadil trojmesačný pobyt v škole s dohľadom. "Je to chlapec, ktorý vyrástol príliš rýchlo," povedal. Informoval portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu