Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Robert de Niro s nohami v betóne a odstrčená Beyoncé

Robert De Niro a Beyoncé
Robert De Niro a Beyoncé (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nebojte sa, obe celebrity sú živé a majú sa dobre. To len legendárny Robert De Niro zanechal začiatkom februára odtlačky rúk a nôh v betóne pred svetoznámym hollywoodskym TCL Chinese Theatre.

„Joe Pesci vždy hovorieval, že raz skončím s nohami v betóne. Nemyslím si však, že mal na mysli toto,“ povedal herec, narážajúc na množstvo mafiánskych filmov, v ktorých si počas svojej viac než 40-ročnej kariéry zahral.

Manželstvo Beyoncé Knowles zasa zlikviduje Lisa (Ali Larter) vo filme Posadnutá.  A prečo to spomíname? Lebo počas tohto víkendu môžete De Nira aj Beyoncé vidieť v telke. Aktuálny TV program na Telkáč.sk vám okrem filmu s touto speváčkou a klasickej gangsterky s De Nirom ponúka aj ďalšie zaujímavé tipy na blížiaci sa víkend – ich súhrn vám prinášame v tomto článku.

Kultová gangsterská klasika

Film Sergia Leoneho z roku 1984 Vtedy v Amerike, ktorý legendárny režisér nosil v hlave dvanásť rokov, a na stretnutie s producentom si vraj vyhradil štyri hodiny, aby mu ho prerozprával obraz po obraze. V hlavnej úlohe uvidíme slávneho predstaviteľa zlých chlapcov, Roberta De Nira. Je to príbeh malej skupinky gangstrov v New Yorku.  Zachytáva obdobie od ich mladosti, cez úspešné roky počas prohibície v 30-tych rokoch až do rokov 60-tych. Film si môžete pozrieť na Jednotke. Presný vysielací čas Vtedy v Amerike sa dozviete na Telkáči.

To najlepšie z Česko Slovensko má talent

Na začiatku bolo 6000 talentov. V piatok večer trojica porotcov Lucie Bílá, Jaro Slávik a Jan Kraus vyberú tých najlepších pre sedem semifinálových večerov. Moderujú Martin "Pyco" Rausch a Jakub Prachař. Výber toho najlepšieho z prehliadky českých a slovenských talentov vám prinesie – jako inak – TV JOJ. Presný vysielací čas relácie To najlepšie z ČS má talent sa dozviete na Telkáči.

Tento film sa hrdí tým, že je najneslušnejšou, najhrubšou a najrajcovnejšou komédiou roka. Uvidíte ho obohatený o scény, ktoré boli v pôvodných verziách vystrihané z obavy, že spôsobia škandál. Komédiu len pre odvážnych si môžete pozrieť na TV JOJ. Presný vysielací čas filmu Miss Marec sa dozviete na Telkáči.

Beyoncé v defenzíve

Úspešnému finančnému poradcovi Derekovi Charlesovi začne likvidovať život, manželstvo aj pracne vystavané istoty žena-vamp menom Lisa (Ali Larter). Zoznámi sa s ním vo firme a začne sa kruto zahrávať s jeho osudom. Charlesovu manželku hrá Beyoncé Knowles, herečka a speváčka, ktorá má na konte 16 cien Grammy, čím sa stala prvou ženou v histórii, ktorá si ich (v roku 2010) na udeľovaní ocenení Grammy odniesla domov za jeden večer 6! Drámu uvedie na naše obrazovky Markíza. Presný vysielací čas filmu Posadnutá sa dozviete na Telkáči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu