Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

DeNiro má doma výstavný kus: 61 rokov a výstrih ako playmate!

Robert De Niro a Grace Hightower sú manželia zhruba 19 rokov. Zobraziť galériu (10)
Robert De Niro a Grace Hightower sú manželia zhruba 19 rokov. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Do očí jej nikto nepozeral! Newyorský filmový festival Tribeca má vždy pestrý program a je plný známych hviezd. Slávnostnej večere sa zúčastnil napríklad herec Robert De Niro (72), ktorému robila spoločnosť manželka Grace (61). Tá si síce obliekla na prvý pohľad jednoduché čierne šaty, no jej bujný dekolt si musel všimnúť každý.

Filmový festival Tribeca začal písať svoju históriu v roku 2002. Založila ho trojica umelcov - Jane Rosenthal, Craig Hatkoff a Robert De Niro ako reakciu na septembrové útoky na World Trade Center, ktoré mali dopad aj na život v manhattanskej štvrti Tribeca. Zároveň je podujatie akousi oslavou mesta New York.

Aktuálny ročník festivalu je v plnom prúde. Vybrané herecké hviezdy sa pondelok zišli na slávnostnej večeri, kde nechýbal ani Robert De Niro. Známy umelec rozdál úsmevy na všetky strany a počas pózovania fotografom hrdo zvieral ruku svojej o jedenásť rokov mladšej manželky. 

Grace sa na podujatie obliekla do čiernych šiat, ktoré doplnila vzorovaným kabátom. Hoci by si väčšina jej rovesníčok no odhaľovanie predností zrejme netrúfla, ona hrdo pretŕčala plný výstrih. 

Robert De Niro prišiel na večeru s manželkou Grace. Tá pútala pozornosť výstrihom hodným krások z pánskych magazínov.
Zobraziť galériu (10)
Robert De Niro prišiel na večeru s manželkou Grace. Tá pútala pozornosť výstrihom hodným krások z pánskych magazínov.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Robert De NiroGrace Hightower
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu