Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena je závislá na včelích bodnutiach: Stovka týždenne jej zlepšuje sex!

(Zdroj: YouTube)

KENTUCKY - Na svete sa dejú bláznivé veci a ľudia majú rôzne kuriózne závislosti, bez ktorých si nevedia predstaviť svoj život. Pokým iní sa včelieho bodnutia desia a môže byť pre nich smrteľné, Margaret (53) z Kentucky si ich nevie vynachváliť a dokonca jej zlepšujú sex. O svojom zvláštnom návyku porozprávala v relácii My Strange Addiction (Moja podivná závilosť) televíznej spoločnosti TLC.

"Žihadlo si prikladám na boky, lakte, prsty, členok, čelo, na špičku nosa. Najviac som si asi naraz aplikovala pätnásť až dvadsať žihadiel na boky. Milujem pocit, keď sa nechávam pichnúť žihadlom včiel," uviedla Margaret a priznala sa, že po vpichnutí včelieho jedu do svojho tela má úžasné intímne zážitky s manželom.

Pred desiatimi rokmi si žihadlá aplikovala na liečbu bolestí spôsobených degeneratívnym ochorením chrupaviek a kostí. Dnes chová niekoľko včelstiev na záhrade, aby mala stále dostatok robotníc. Tie naberá pinzetou a prikladá ich k presne zvolenému miestu.

Lekári z toho však nadšení nie sú. Tak častým užívaním včelieho jedu sa imunitný systém v jej tele môže zblázniť a jedného dňa vyvolať silnú alergickú reakciu, ktorá Margaret zabije. Uviedol portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu