Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obnažené varenie: Mládež ukazuje svoje nahé vegánske telá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MANCHESTER - Skupina britských spolubývajúcich, ktorá spustila blog o varení, rozpútala mániu po tom, čo sa ukázala nahá v kuchyni. Zdá sa, že nahota je stále výhodný spôsob, ako sa spropagovať.

Kamaráti Greta, Jess a Luke z Manchesteru prišli s nápadom, ako spraviť z ich stránky o vegánskych receptoch číslo jeden v tejto oblasti. Čoskoro mali mesačne tisíce návštev a uvedomili si, že zároveň majú možnosť upozorniť na telesnú stránku normálnych ľudí, ktorá nie je nijako umelo upravená. A tak začali podporovať svojich fanúšikov všetkých tvarov, veľkostí a veku, aby urobili to isté a podelili sa o svoje recepty a fotografie, ktoré však nemajú mať sexuálny podtón.

Odkedy v júni 2011 spustili svoj projekt, dostalo sa im nebývalého úspechu a rovnako sa im darí aj na Facebooku či Twitteri. Teraz dokonca píšu aj knihu.

"Luke, Greta a ja sme dostali nápad začať s nahým vegánskym varením, keď sme sa nasťahovali k sebe pred dvoma rokmi. Rozhodli sme sa, že sa spojíme a vytvoríme blog, kde sa podelíme o svoje recepty. V čase, keď sme sa sústredili na túto myšlienku, Luke práve varil v kuchyni nahý, a tak sa zrodilo nahé vegánske varenie," uviedol jeden zo spoluzakladateľov Jess.

"Veľmi skoro sme si uvedomili, že nahotou môžeme poukazovať na niektoré problémy, ktoré nás trápia - vytvárať pozitívny obraz tela, ukazujúci skutočné nahé telá vo svete bez photoshopu, nerealistických obrazov a feminizmu," dodal pre portál thesun.co.uk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu