Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyhrajte najflexibilnejší Ultrabook na svete - Lenovo IdeaPad Yoga 13!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Techbox)

BRATISLAVA - TECHBOX má pre vás novú super súťaž. Odpovedzte na 3 otázky Lenovo a máte obrovskú šancu vyhrať najflexibilnejší Ultrabook na svete Lenovo IdeaPad Yoga 13 v hodnote až 1 249 €. Tak na čo ešte čakáte?

Vyhrajte najflexibilnejší Ultrabook na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Techbox)

Neviete sa rozhodnúť, či si kúpite nový Ultrabook alebo tablet? Máme pre vás riešenie. Lenovo IdeaPad Yoga 13 je prvý viacpolohový Ultrabook na svete, ktorý ponúka maximálnu flexibilitu medzi prácou a zábavou v jednom zariadení. Unikátna novinka Lenovo IdeaPad Yoga 13 pánt. Vďaka nemu získate jedinečnú flexibilitu pohybu 13,3-palcového multidotykového HD+ IPS displeja v rozmedzí až 360º. Zo štýlového Ultrabooku tak veľmi jednoducho získate plnohodnotný tablet, stačí len otočiť displej na druhú stranu. Možností využitia je však omnoho viac. Lenovo IdeaPad Yoga 13 môžete totiž používať aj v špeciálnych polohách známych ako Stan či Stojan, ktoré určite mimoriadne oceníte. Navyše sa budete tešiť z výkonného hardvéru, nechýba totiž Intel Core i7 procesor, rýchly a spoľahlivý SSD disk s kapacitou až 128 GB či 8 GB pamäť RAM. Novinka vás nesklame ani na cestách, s hmotnosťou len 1,54 kg a tenkým 16,9 mm telom sa zmestí naozaj kdekoľvek. Navyše vám batéria vydrží až 8 hodín a môžete si tak plnohodnotne užívať výhody nového Windows 8. Kto by ho nechcel? Vy však máte obrovskú šancu tento špičkový konvertibilný Ultrabook Lenovo IdeaPad Yoga 13 v hodnote 1 249 € vyhrať!
Vyhrajte najflexibilnejší Ultrabook na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Techbox)

Chceš naozaj vyhrať najflexibilnejší Ultrabook na svete Lenovo IdeaPad Yoga 13? Je to jednoduché. Navštív stránku lifestylovo-technologického magazínu TECHBOX.sk a pošli správnu odpoveď na trojicu súťažných otázok najneskôr do 17. marca 2013.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu