Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čašníčky išli s kožou na trh: Namiesto kávy robili zákazníkom striptíz!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: myeverettnews.com )

SEATTLE - Tri pracovníčky kaviarne Grab-N-Go v americkom Seattli sú obvinené z toho, že namiesto kávy predávali zákazníkom pohľad na ich nahé telá. Polícia ich zatkla po dvojmesačnom vyšetrovaní, ktoré odštartoval anonymný tip.

V policajnom spise sa píše, že niektorí zákazníci nechodili do spomínaného zariadenia kvôli káve či koláčom, ale za príťažlivými čašníčkami. Tie niekedy ukázali viac, ako im dovoľovala pracovná zmluva. Mužom, ktorí dobre zaplatili, odhalili svoje vnady. Tamojšie servírky už i tak ukazujú viac, ako by sa možno patrilo; Grab-N-Go je totiž známa tým, že sa v nej obsluhuje len v bikinách.

Kaviareň vyhľadávajú najmä mužskí zákazníci
Zobraziť galériu (2)
Kaviareň vyhľadávajú najmä mužskí zákazníci  (Zdroj: myeverettnews.com )

"Tento týždeň boli zadržané tri zamestnankyne kaviarne Grab-N-Go, ktoré sú podozrivé z toho, že v jej priestoroch vykonávali a nechali si platiť za striptíz," uviedol policajný hovorca Aaron Snell.

Majiteľ Bill Wheeler odmieta, že by sa v jeho podniku diali takéto neprístojnosti. "Ak by niektoré z dievčat porušilo naše pravidlá, okamžite by dostalo vyhadzov," povedal portálu Huffington Post. Polícia má však údajne k dispozícii aj videonahrávky dotyčných vystúpení, takže Wheleerove slová u nej asi neobstoja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu