Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Striptíz vo vlaku: Prsnatá blondína sa ukázala cestujúcim!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

MONTERREY - Cestujúci vlaku v mexickom Monterrey budú mať nezabudnuteľný zážitok po tom, čo mali to šťastie alebo smolu, že sa viezli spolu so ženou, ktorá sa obnažila pred ich očami. Nenápadná striptérka za jazdy zhodila zo seba všetko okrem nohavičiek a svoje bujaré vnady vnucovala na obdiv najmä početnému mužskému osadenstvu.

Prsnatá Luna Bella, ako si žena hovorí, nastúpila do vlaku s topánkami na vysokom podpätku v ruke a pokojne sa usadila. Keď sa však dopravný prostriedok pohol, urobila spolucestujúcim malý príhovor a vyzliekla si nohavice, za ktorými o niečo neskôr nasledovala aj bundička.

Na veľké prekvapenie prítomných tak zostala iba v spodnej bielizni a sledovaná ich pohľadmi sa otierala nielen o tyče, ale aj podaktorých pánov. Ich nadšenie sa ešte vystupňovalo, keď zhodila aj fialovú podprsenku a odkryla bujaré poprsie. To potom pchala niektorým priamo do tváre.

VIDEO Striptíz vo vlaku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO Striptíz vo vlaku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vlaková zvodkyňa, ktorej prezývka v preklade znamená Krásny mesiac, sa stala vďaka videozáznamu z jej striptízu okamžite senzáciou, čo aj mala v úmysle. Celá akcia bola totiž vopred naplánovaná a mala upozorniť na nedostatok bezpečnosti v mestskej doprave, zvlášť ak ide o ženy. Divadielko sa napokon skončilo približne po štyroch minútach, kedy bola pretŕčajúca sa blondínka vyzvaná jedným z pasažierov, aby sa zahalila pred deťmi.

Odvážna tanečníka, ktorá zverejnila zábery na internete, pracuje v klube s názvom Chocolate Men’s Club a pobúrenie spôsobila už vo februári, kedy sa provokatívne vyzliekla na univerzite. Informoval portál thesun.co.uk.

Video nie je vhodné pre maloletých

Striptíz vo vlaku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu