Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechcený striptíz na webe: Muž zvliekol opitú manželku donaha!

Nič netušiaca manželka Zobraziť galériu (2)
Nič netušiaca manželka (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Istý vtipálek čelí tvrdej kritike za to, že prostredníctvom hernej konzoly Playstation 4 odvysielal zábery svojej nahej manželky. Tá si to navyše vôbec neuvedomovala, pretože bola úplne na mol.

Užívateľ s prezývkou Darckobra si nepekným spôsobom vystrelil zo svojej ženy. Zneužil jej momentálnu indisponovanosť a podelil sa s tým, čo doteraz mohol vidieť len on, s celým svetom.

Muž v kockovanej košeli zapol svoju hraciu konzolu od firmy Sony, ktorá je vybavená funkciou Playroom. Pomocou kamery je možné naživo vidieť to, čo sa práve deje v miestnosti, v ktorej sa nachádza hráč. Cez streaming sa to potom vysiela na internet.

Prostredníctvom priameho prenosu diváci sledovali, ako sa dvojica opíja, až nakoniec zmorená žena zaspala na pohovke, píše portál britského denníka Daily Mail. Jej drahý to využil, sadol si k nej a začal ju pomaly a opatrne vyzliekať.

Nechcený striptíz na webe:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Internetová verejnosť sa tak mohla pokochať najprv jej vnadami a nakoniec celým jej nahým telom. Ako na nedobrovoľný striptíz zareagovala brunetka, nie je známe. Dá sa ale predpokladať, že nadšená tým rozhodne nebola.

Manželku vyzliekol v priamom prenose

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu