Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Briti majú ďalší sexškandál: "Neter" princa Charlesa urobila striptíz!

Emma to na pódiu roztočila. Zobraziť galériu (4)
Emma to na pódiu roztočila. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Neter Camilly Parker Bowlesovej, manželky britského dediča trónu princa Charlesa, sa vyzliekla v jednom z losangelských striptíz barov. Kráľovná Alžbeta II. z toho určite nie je veľmi nadšená, keďže to nepriamo vrhá zlé svetlo na celú jej rodinu. Upokojiť by ju však mohlo, že Emma (38), ktorá podľa neprajníkov vraj veľmi krásy nepobrala, to urobila z charitatívnych dôvodov.

Britská kráľovská rodina by mala byť za tie roky na škandály zvyknutá. Princ Harry nikdy nebol žiadne neviniatko a jeho nahé fotografie sa objavili vo viacerých médiách. Vojvodkyňu Kate pristihli paparazzi v chúlostivej situácii, a tak si ľudia po celom svete mohli obzrieť jej obnažené telo. Na dôvažok o rôzne faux pas sa pravidelne stará aj samotný manžel kráľovnej Alžbety II., princ Philip a ostatní členovia famílie majú tiež poriadne za ušami.

Najnovšie sa o senzáciu postarala neter Camilly Parker Bowlesovej Emma, ktorá sa pripojila k predstaveniu Dollface Dames, aby získala peniaze na charitu. Pred objektív sa vymódila ako tanečníčka v burleske a skončila iba v podprsenke a nohavičkách s boa okolo krku. Jej provokatívne pózy by zjavne nenechali chladnými nejedného muža. V sexi oblečení sa totiž tak vžila do svojej roly, že teraz majú všetci možnosť obzrieť si jej rajcovne vytrčený zadoček a iné sexom nabité pózy.

Kráľovnej Alžbete II. ale neostávala nič iné iba dúfať, že Emme nezachutil tento chlebík natoľko ako sesternici Kate Middletonovej, ktorá sa striptízom živí.

Briti majú ďalší sexškandál:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Briti majú ďalší sexškandál:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu