Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Potešte sa novými kolekciami!

Šperky nie sú hriech... Zobraziť galériu (12)
Šperky nie sú hriech... (Zdroj: Aurum)

Rok 2012 je úspešne za nami, pre mnohých je už skutočne vzdialenou minulosťou, a s ním sa rovnako neúprosne ku koncu blížia i výpredaje minuloročných kolekcií. Ak aj Vy patríte medzi fanúšikov najnovších trendov a módnych hitov, tak pre Vás začínajú Vianoce práve teraz!

Prinášame Vám hneď niekoľko tipov z najnovšej kolekcie Klenoty Aurum. Doslova hitom sa stala nová dánska značka hodiniek Skagen. Hodinky sú charakteristické predovšetkým svojim „ultra slim“ vzhľadom a nadčasovým dizajnom, ktorý očarí ako ženské, tak mužské pokolenie. Rovnako intenzívne na Vás zapôsobí i vysoká kvalita použitých materiálov ako hyperalergénne materiály, tvrdené minerálne sklíčka, originálne kožené remienky, Swarovski elementy či iónová povrchová úprava, ktorá zaručuje dlhodobú farebnú stálosť použitých materiálov. Hodinky značky Skagen si skutočne v momente zamilujete.

A čo tak hodinky, ktoré budú Vašim dokonalým módnym doplnkom pri každej príležitosti? Tak práve pre Vás sú určené najnovšie modely celosvetovo obľúbenej značky Fossil.

Rovnako očarujúce sú i nové kolekcie briliantových, zlatých, strieborných či značkových šperkov. Príďte sa pozrieť do niektorej z  trinástich predajní Klenoty Aurum a vyberte si svoj vysnívaný šperk či hodinky.

Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk a na facebook stránke Klenoty Aurum.

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu