Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dramatické VIDEO: Rodina s bábätkom nafilmovala, ako sa ich lietadlo rúti k zemi!

(Zdroj: cbs)

UTAH - Rodina, ktorá si chcela užiť narodeninový darček, netušila, že si miesto pekného výhľadu z lietadla natočí aj ich núdzové pristátie. Našťastie všetci piati ľudia na palube, vrátane pilota, vyviazli bez zranení.

Jonathan Fielding venoval výlet lietadlom ako darček svojej žene Kare a zobral so sebou aj ich 7-mesačného syna a svokru. Pilotom Cessny 175 bol ich rodinný priateľ Lynn Godsell. Podľa správ miestnej stanice KUTV práve krúžili nad snehom pokrytými poliami Cache County v Utahu, keď sa dostalo lietadlo do problémov.

"Vraj máme karburátor pokrytý ľadom, takže to je celkom vzrušujúce. Nebojím sa. Myslím, že budeme v poriadku," uviedol Jonathan, ktorý si celý let natáčal. Keď však Godsell zapol ohrievače karburátora, motor náhle vypadol a pilot začal hľadať miesto na núdzové pristátie.

Na zázname vidno, že aj v tejto dramatickej situácii zostala rodina pokojná, hoci sa ľahké lietadlo pri pristátí prevrátilo. Ich malý syn sa rozplakal, ale našťastie sa jemu ani nikomu inému nič nestalo. "Vedel som, že budeme v poriadku," zopakoval po páde Jonathan a dodal, že keby neočakával hladké pristátie, nikdy by nevytiahol telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu