Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Poznáte rastlinu dlhovekosti?

Logo Biohome Zobraziť galériu (2)
Logo Biohome (Zdroj: Biohome)

BRATISLAVA - Objavte liečivé vlastnosti púštneho kvetu Aloe vera! Aloe je rastlinou, ktorá už dlhé stáročia budila záujem ľudí, ktorí obdivovali jej výnimočnú schopnosť prežiť v extrémnych púštnych podmienkach.

Ľudia tiež rýchlo zistili, že list aloe, predovšetkým však dužina ukrytá pod jeho kožou, má zázračné liečivé vlastnosti. Preto bola aloe nazývaná „zázračnou rastlinou", „rastlinou dlhovekosti", „rastlinou, ktorá všetko lieči", „rastlinou prvej pomoci", „tichým liečiteľom" a „púštnou ľaliou". Je známe, že dužina v listoch aloe obsahuje viac ako 140 biologicky aktívnych zložiek.

Šťava z aloe pôsobí podporne pri nasledujúcich problémoch: Zápalové stavy, žalúdočné a dvanástorníkové vredy; Poruchy črevnej činnosti, poruchy správneho príjmu vitamínov a minerálov, plynatosť, zápchy, hnačky, syndróm precitliveného čreva, vredy trakčníka; Potravinové alergie, atopický ekzém; Problémy s pečeňou; Poruchy látkovej výmeny; Zníženie imunity; Vírusové infekcie; Mykózy; Kožné problémy; Infekcie ústnej dutiny; Svrbenie konečníka; Artritída a reumatický zápal kĺbov.

Dennú dávku je možné si rozdeliť na 2 alebo 3 porcie, ktoré sa pijú ráno, na obed a večer, najlepšie 1 hodinu pred jedlom. V špecifických prípadoch je možné šťavu z aloe potierať priamo na kožu.

 

Viac na www.biohome.sk alebo na adrese biohome@biohome.sk

Logo Biohome
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Biohome)

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu