Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Muž vytetoval frajerke svoje meno cez celú tvár: Poznali sa iba deň!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Zaslepená láskou! Aj tak by sa dal pomenovať bláznivý čin mladej Rusky (18), ktorá si nechala cez celú tvár vytetovať meno svojho nového priateľa. Toho prvýkrát stretla naživo iba deň predtým.

Rouslan Toumaniantz a Lesya sa spoznali na on-line chate a v súčasnosti sú zasnúbení. Mladá dievčina si na Facebooku už stihla aj zmeniť svoje priezvisko, tak aby zodpovedalo jej budúcemu manželovi. Zdá sa však, že sa jej zapáčilo aj meno, ktoré si od neho nechala vytetovať. Slovo Rouslan v gotickom prevedení a s približne 5 centimetrovými písmenami zdobí celú jej tvár.

Šťastná dvojica
Zobraziť galériu (3)
Šťastná dvojica  (Zdroj: Facebook)

"Je to symbol našej večnej oddanosti. Nechala by som ho potetovať každý centimeter môjho tela," uviedla zaľúbená dievčina, ktorej nevadí ani škandálna minulosť jej snúbenca. Ten sa v roku 2009 v Belgicku dostal do sporu s 18-ročnou Kimberley Vlaminckovou, pre ktorý nakoniec ušiel do Ruska. Tínedžerka totiž tvrdila, že jej na tvár v spánku vytetoval 56 hviezd. Nakoniec sa však ukázalo, že Kimberley s tým vopred súhlasila, ale bála sa reakcie svojho otca, tak radšej klamala.

Zdá sa však, že s Lesyou podobné starosti nehrozia a dievčina svoje unáhlené rozhodnutie zatiaľ neľutuje. Podľa jej kamaráta sa vraj niekedy treba radšej riadiť spontánne srdcom ako nad všetkým iba zdĺhavo uvažovať.

Muž vytetoval frajerke svoje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu