Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pozor na masturbáciu: Mladíkovi po orgazme "explodoval" mozog!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: todayilearned.co.uk)

WASHINGTON - V kalendári svietil dátum 17. marec 2000 a vtedy 25-ročný mladík Ashok Rajamani sa nudil pri prípravách bratovej svadby v hoteli vo Washigtone. Dlhú chvíľku sa rozhodol spestriť spontánnou masturbáciou, ktorá sa však skončila prevozom do nemocnice. O svojom desivom zážitku teraz napísal knihu s názvom "The Day My Brain Exploded" (Deň, kedy môj mozog explodoval).

Zatiaľ čo jeho brat Prakash sa v susednej izbe chystal na svoj veľký deň, Ashok si ešte nestihol obliecť ani slávnostný oblek, keď v ňom skrsol spásonosný nápad, ako zahnať narastajúcu nudu. Vhodným spoločníkom sa mu stala masturbácia, pri ktorej sa pozeral sám na seba do zrkadla nad bielizníkom, ale v záverečnej fáze ucítil, ako mu puklo niečo v hlave.

"Zažil som to nespočetnekrát predtým, ale toto bolo niečo iné ako orgazmus, bolo to neprirodzené. Stalo sa niečo zlé, veľmi zlé. Cítil som v hlave explóziu. Ako by mi v nej odpálilo ekvivalent atómovej bomby. Medzi mojimi ušami. Za mojimi očami. Môj mozog sa zmenil na Hirošimu," zveril sa v knihe Ashok, ktorému sa zatmelo pred očami a na chvíľu oslepol. Padol na drevenú podlahu a po tom, čo sa mu vrátilo aspoň hmlisté videnie, sa slabý ako dieťa a s neuveriteľnou bolesťou pozbieral, aby sa dostal k telefónu.

Podarilo sa mu zavolať hotelovú službu a vyžiadať si sanitku. Dozvedel sa však, že hotel je hneď vedľa nemocnice, a tak by bolo rýchlejšie, keby sa našiel niekto, kto by ho tam vzal. Dal im preto meno jeho brata, ktorý pribehol do izby hneď po tom, čo si Ashok stihol aspoň vytiahnuť boxerky, takže ho nenašiel nahého. Keď otvoril oči, prebudil sa už v nemocnici.

Tam mu lekári oznámili, že mal tzv. subarachnoidálne intrakraniálne krvácanie do mozgu a CT vyšetrenie odhalilo v mozgu arteriovenóznu malformáciu. Ide o vrodenú genetickú vadu, ktorá sa vyvíja v plode už počas tehotenstva a zvyčajne medzi 20 až 40 rokom spôsobí krvácanie do mozgu. Zvyčajne sa tak stávala pri zvýšenom tlaku spôsobenom sexom, pri pôrode alebo aj vypudzovaní stolice z tela.

Tentokrát ho mala na svedomí onania, ktorá mohla mať fatálne následky. Našťastie sa z nich mladík zotavil natoľko, aby o nich mohol sám porozprávať vo svojej knihe, dnes už dotatočne obohatenej aj o humorný nadhľad.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu