Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž (45) sa spil do bezvedomia: Pes mu odhryzol penis!

Geraldo Ramos netuší, kam sa mu vyparil penis.
Geraldo Ramos netuší, kam sa mu vyparil penis. (Zdroj: YouTube)

SANTIAGO - Aj vy si myslíte, že stratiť kľúče od auta či domu, je poriadna nepríjemnosť? Nuž, v prípade, že máte za sebou ťažký alkoholový večer, môžete zjavne prísť aj o viac ako o ne. Aj keď ide o zriedkavý prípad, muž z Dominikánskej republiky tvrdí, že sa po prehýrenej noci zobudil bez penisu

Geraldo Ramos (45) sa miestnej televíznej stanici Noticias Sin minulý týždeň priznal, že omdlel opitý a prebudil sa bez penisu. Postarší muž z mesta Santiago uviedol, že nemá potuchy, kam sa jeho "štetec lásky" podel, ale susedia sa vraj vyjadrili, že muža v alkoholovom opojení napadol pes. Ramos si však samozrejme nič nepamätá a psa s jeho prirodzením zatiaľ nikto nenašiel. Dominikánec sa však teraz dušuje, že sa nadosmrti ponaučil a viac sa pohárika ani nedotkne.

Útoky psov na mužské genitálie však nie sú zrejme vo svete zriadkavosťou. Koncom júla sa odohral v Arkansase prípad, kedy sa ochrnutý muž prebral s tým, že mu jeho psí spoločník zjedol jeden z jeho semenníkov.

V júni zase pes v meste Brazil v Indiane zožral majiteľovi prsty na nohách. Lekári veria, že šteňa pitbulla menom Bo sa však iba snažilo pomôcť, pretože muž trpel ťažkou infekciou nôh. Informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu