Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Policajt sa sporí s expriateľkou: Chce vrátiť peniaze za jej maxiprsia!

Patricja súd vyhrala, policajt sa však chce odvolať.
Patricja súd vyhrala, policajt sa však chce odvolať. (Zdroj: The Sun)

VARŠAVA - Dopravný policajt, ktorý žaloval svoju bývalú priateľku o cca 3500 eur, dostal iba mizivú náhradu. Zdá sa, že sudcovia sa rozhodli nebrať na zreteľ jeho rozhorčenie nad tým, že dal ex frajerke urobiť prsné implantáty, ktoré ho stáli nemalú sumu a teraz z nich nemá žiadny úžitok.

Łukasza Molowika verdikt súdu v poľskom Lowiczi veľmi nepotešil. Po rozchode s modelkou Patricjou Pajakovou (20) chcel získať späť financie, ktoré investoval do zväčšenia jej pŕs na 32DD, ale veľmi nepochodil. Rozhodla najmä výpoveď dievčaťa, a to, že s ňou nemal uzatvorenú žiadnu dohodu, takže nakoniec mu zaplatí iba v prepočte okolo 230 eur na osobné výdavky.

"Nechcela som operáciu, ale Lukasz na tom trval a neustále rozprával, aké veľké prsia mala jeho bývalá. Stále mi ukazoval jej fotky a tlačil ma do zväčšenia. Pretože som ho milovala, súhlasila som. Ale bol viac zaľúbený do mojich pŕs ako do mňa," uviedla dievčina, ktorá hovorí, že jej prípad by mal byť varovaním aj pre ostatné ženy s klapkami na očiach.

Molowik sa však už teraz plánuje proti rozhodnutiu súdu odvolať a získať späť to, čo "mu patrí". Predstava, že darované silikóny teraz ohmatáva iný muž, ho poriadne vytáča a navyše si zobral pôžičku, ktorú neustále spláca. Informoval portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu