Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šok na parkovisku: Žena (22) otvorila kufor a auto vybuchlo!

Z auta ostali už len trosky Zobraziť galériu (2)
Z auta ostali už len trosky (Zdroj: boston.com)

BOSTON - Jackie Sugrueová sa blížila k svojmu zaparkovanému autu a stlačila diaľkové ovládanie, aby otvorila dvere na kufri. Vzápätí nasledovala explózia. Američanka je doteraz v šoku; chýbalo totiž len veľmi málo a všetko sa mohlo skončiť tragédiou.

Incident sa stal predminulú nedeľu krátko pred štvrtou neďaleko obchodného centra v meste Stoneham. Dvadsaťdvaročná žena sa odtiaľ vracala z nákupov. Pár metrov od parkoviska ovládačom v ruke otvorila dvere od svojho auta a potom stlačila tlačidlo aj na otvorenie kufra.

Nasledoval silný výbuch, po ktorom sa trosky z vozidla rozleteli po okolí. Poškodených bolo ďalších niekoľko áut. Nikto našťastie neutrpel zranenia, informovala televízia CBS.

Šok na parkovisku: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: boston.com)

Polícia už príčinu explózie pozná. "Slečna Sugrueová mala v kufri nádobu s acetylénom, ktorý unikal z nádrže. Výpary z neho sa po otvorení kufra vznietili," vysvetlil vyšetrovateľ Stephen Coan.

Jackie sa doteraz z incidentu nevie spamätať. "Akonáhle som otvorila kufor, auto vybuchlo. Vedľa stál práve nejaký muž a vykladal nákup. Chvalabohu sa mu nič nestalo," povedala vydesená žena.

Remote car key causes car explosion

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu