Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Táto sexica nachytala premiéra: Na fotkách už ukázala všetko, bola však nervózna!

Branka nafotila akty pre chorvátsky Playboy Zobraziť galériu (2)
Branka nafotila akty pre chorvátsky Playboy (Zdroj: playboy)

BRATISLAVA - Pred pár dňami ukázala srbská modelka, herečka a moderátorka tamojšiemu premiérovi i celému svetu tie najintímnejšie zákutia svojho tela. Kto je ale sexica, ktorá sa viac ako svojou prácou preslávila chlpatým rozkrokom?

Branka Kneževič nie je vo svojej rodnej krajine až tak neznámym pojmom. V roku 2007 sa dostala do povedomia verejnosti tým, že ako prvá Srbka pózovala pre chorvátsku verziu časopisu Playboy. O tom, že sa má čím pýšiť, niet pochýb. Obdarená brunetka svoje prednosti využila najmä v modelingu, keď dlhé roky pôsobila v Miláne či Rusku.

Táto sexica nachytala premiéra:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pressonline.rs)

Keď bývalú playmate oslovili tvorci recesistického programu Nemoguca Misija - Mission Impossible, neváhala. Do roly moderátorky sa vžila naozaj excelentne. Debata so srbským premiérom Ivicom Dačičom prebiehala najprv ako štandarná diskusia.

Potom však nasledovala scéna akoby vystrihnutá z erotického thrilleru Základný inštinkt. Branka si preložila nohu cez nohu tak, ako Sharon Stone a odhalila to, čo nosí pod sukňou.

Ivica Dačič

Dačič zareagoval tak, ako by zrejme zareagoval hociktorý iný muž; jeho oči v inkriminovanej chvíli zablúdili medzi moderátorkine nohy. Potom nasledoval už len veľavravný úsmev, ktorý naznačoval, že predsedu vlády takéto spestrenie diskusie o stave krajiny veľmi potešilo.

Kneževič priznala, že bola pred interview nervózna. "Mala som obrovskú trému, pretože predo mnou sedel muž, ktorého veľmi obdivujem. Ivica Dačič je džentlmen a každá žena v Srbsku by určite bola rada, keby sa na ňu aspoň raz usmial," povedala pre portál svet.rs.

Tridsaťpäťročná kráska zároveň priznala, že napriek všetkému sa snažila udržať si profesionálny prístup. Na spomínané video podľa vlastných slov dostáva len pozitívne reakcie. Dokonca ho chce o pár rokov ukázať aj svojmu synovi. "Teraz má iba štyri roky, ale keď bude mať, povedzme, takých desať, dovolím mu, aby si ho pozrel. Veď prečo aj nie? Táto téma by už dávno nemala byť tabu," dodala Branka, ktorá sa v najbližšej dobre plánuje venovať herectvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu