Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nechutné: Žena žerie chlpy svojej mačky a olizuje ju!

Lisa si nevie pomôcť, chlpy jej jednoducho chutia. Zobraziť galériu (3)
Lisa si nevie pomôcť, chlpy jej jednoducho chutia. (Zdroj: tlc)

DETROIT - Pokiaľ ide o podivné stravovacie návyky, Lisa (43) z amerického Detroitu patrí medzi tých, ktorí v tejto oblasti vynikajú. Vytvorila si totiž závislosť na konzumovaní mačacej srsti a za 15 rokov už zjedla okolo 3200 guľôčok uvitých práve z chlpov.

"Som závislá na jedení mačacích chlpov," priznáva Lisa v novej sérii relácie My Strange Addiction (Moje podivuhodné závislosti) televízie TLC.

Američanka si pripravuje svoju pochúťku zhromažďovaním srsti z celého bytu vrátane podlahy a zadnej strany pohovky, ale hovorí, že najlepšia je tá hneď z mačky. Na demonštráciu svojho preslovu sa nakloní k svojmu zvieraciemu miláčikovi a oblíže ho tak, ako mačka čistí svoje mláďatá. Ešteže vynechá aspoň oblasť okolo zadku.

Podľa Lisy je žutie mačacích chlpov relaxáciou a pokiaľ ide o chuť a textúru, prirovnáva ju k cukrovej vate. Túžbu po nich dostáva približne každé dve hodiny a v podstate k chuchvalcu pristupuje ako k žuvačke. Vloží si ho do pusy, požuje, potom ho vytiahne, trochu ho upraví a vloží späť.

Nie je však jedinou na svete s podobným "prekliatím". V ďalších dieloch seriálu sa diváci budú môcť zoznámiť so ženou závislou na pití krvi, včelích bodnutiach či konzumovaní dezodorantov.

Nechutné: Žena žerie chlpy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tlc)

Nechutné: Žena žerie chlpy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tlc)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu