Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dievčatko (5) si popálilo 86 percent tela: Podstúpilo 321 operácií!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Tilly Sawfordová z anglického Nottinghamu mala iba 15 mesiacov, keď spadla do vane, ktorú jej brat omylom napustil horúcou vodou. Pri nehode utrpela 86-percentné popálenie tela a lekári jej dávali iba mizivú šancu na prežitie. Dievčatko však prekvapilo všetkých svojou bojovnosťou a dnes sa cíti už oveľa lepšie. Prešlo si však tortúrou až 321 operácií.

Tilly strávila šesť mesiacov na jednotke intenzívnej starostlivosti a jej rodičom až päťkrát oznámili, že je na pokraji smrti. Statočné dieťa sa však odmietlo vzdať a po štyroch rokoch v domácej starostlivosti sa nevedelo dočkať, kedy pôjde do škôlky a bude sa hrať s kamarátmi.

Rodičia Emma a Kyle sú nadšení a prekvapení jej zázračným uzdravením. "Niekoľkokrát som si myslela, že budeme chystať pohreb. Podľa lekárov mala štyri či päťkrát zomrieť," vysvetlila mamička na plný úväzok, ktorú neustále prenasledujú spomienky na tragédiu a výkrik, ktorý ju prinútil okamžite bežať do kúpeľne, kde našla svoju dcérku ležať bez známok života.

Tillyna pokožka sa jej po vytiahnutí z vane rozpadávala v rukách a ona v šoku nevedela ani poriadne rozprávať. Našťastie dnes už dcérka dokáže chodiť aspoň s pomocou bariel a vlani v septembri začala navštevovať škôlku. Pokúša sa však postaviť na vlastné nohy, aby sa mohla hrať s priateľmi a jej bratmi Tobym (8), Kadenom (6) a sestrou Elise (3).

"Je nezávislá a nemá rada, ak za ňu robím veci, keď ich naozaj nepotrebuje. Tilly skutočne miluje škôlku a má mnoho kamarátov. Som vdačná za každý deň, pretože je jednoducho úžasné, že je nažive," dodala Emma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu