Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záhadná smrť 8-mesačného chlapčeka v Hrochoti: Rodičia vinia britských lekárov!

Davies bol vraj vždy veselý a veľmi hravý
Davies bol vraj vždy veselý a veľmi hravý (Zdroj: greb noviny.sk)

BANSKÁ BYSTRICA - Zomrel len dva týždne po krste. So zdrvujúcou ranou, aká hlboko zasiahne každého rodiča, sa musia vyrovnávať manželia, ktorí po sviatkoch pricestovali z Veľkej Británie na Slovensko pokrstiť synčeka. Len 8-mesačný chlapček plný života ich však niekoľko dní po krste náhle opustil. Ako je možné, že pôvodne zdravému bábätku z ničoho nič zlyhalo srdce? Pitva odhalila šokujúce fakty! Informovala o tom Tv JOJ.

Hrozná tragédia sa odohrala v slovenskej obci Hrochoť, kam manželia spolu s 8-mesačným bábätkom pricestovali z Veľkej Británie na návštevu. Synčekovi chceli vybaviť rodný list a dať ho pokrstiť. Návšteva však ani zďaleka neskončila podľa ich očakávaní. Keď matka v osudnú noc ukladala malého Daviesa do postieľky, ani v zlom sne ju nenapadlo, že ho živého už neuvidí.

Chlapček sa viac neprebral. Rodičia si náhlu smrť synčeka nedokážu vysvetliť. Davies bol vraj vždy usmievavé a veľmi veselé dieťa plné života. Po zverejnení výsledkov pitvy ich však čakal ďalší šok. Príčinou nečakaného konca malého chlapčeka mala byť zástava srdca. "Podľa predbežných výsledkov súdnej pitvy, dieťa zomrelo z chorobných príčin bez cudzieho zavinenia," povedala bankobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Lekár navyše pri pitve odhalil aj dedičnú črevnú chorobu a nádor na obličke. Ako to, že si lekári tak závažné ochorenia nevšimli skôr? Rodičia Daviesa tvrdia, že so synčekom v Británii pravidelne chodili na prehliadky a o chorobe a nádore nemali ani tušenia. Myslia si, že na vine sú britskí lekári, ktorí choroby včas neodhalili.

Úplné výsledky pitvy budú známe až o tri týždne. Až tie odhalia, prečo chlapčekovi srdce zlyhalo, a či sa pod jeho smrť podpísali už spomínané choroby. Ak by však potvrdila, že chyba je na strane britských lekárov, smútiaci manželia sú odhodlaní dotiahnuť ich pred súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu