Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajomná choroba urobila z 28-ročnej dievčiny vráskavú starenu!

Dievča pred a po chorobe.
Dievča pred a po chorobe. (Zdroj: liveleak)

PEKING - Na prvý pohľad by ste tejto Číňanke s ovísajúcimi očnými viečkami, vráskami a opuchnutou pleťou hádali tak 80 rokov. To by bol však tip poriadne vzdialený od reality. Žena má iba neuveriteľných 28 rokov a jediným východiskom pre ňu, ako opäť nadobudnúť mladistvý vzhľad, je plastická operácia.

Junhua Chuová začala dramaticky starnúť pred siedmimi rokmi, krátko po tom, čo porodila syna. Skutočné dôvody tejto radikálnej zmeny však nie sú jasné. Napriek tomu, že jej zdravotný stav už preverili mnohí lekári, jej diagnóza ešte nie je stanovená.

Našťastie pre ženu sa istý plastický chirurg ponúkol, že jej urobí bezplatné ošetrenie pre obnovenie jej predošlého vzhľadu. Podľa agentúry Rex Features Chuová prezradila novinárom, že by bola veľmi rada, keby po zákroku vyzerala ako tridsiatnička alebo aspoň štyridsiatnička.

Žena ďalej uviedla, že dramatická zmena jej výzoru negatívne ovplyvnila jej rodinné vzťahy aj sebadôveru. "Netrúfam si chodiť po uliciach a pozrieť sa druhým do očí," povedala Chuová a dodala, že po tom, čo ochorela, sa nedokáže na seba pozrieť do zrkadla, ani vyzdvihnúť svoje dieťa zo školy. Dokonca sa jej stráni aj vlastný manžel. Informoval portál huffingtonpost.com.

Dievča sa zmenilo na starenu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu