Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drsná ruská žurnalistika: Konkurenčný boj o vrahovho otca skončil bitkou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - Ruská polícia začala vyšetrovať bitku reportérov a reportériek dvoch štátnych televízií, Prvého kanálu a stanice Rossija 1. Tí sa pobili kvôli interview s celebritou: otcom vraha z mediálne známeho prípadu. Incident nahlásili policajtom lekári, ktorí museli ošetriť utŕžené rany.

Podľa nemenovaného očitého svedka mediálnej mely, vyspovedaného agentúrou RSN, bitku začali zástupcovia populárneho programu "V priamom prenose" televízie Rossija 1, ktorí sa zo všetkých síl snažili zabrániť v odchode Vjačeslavovi Kabanovovi do konkurenčného programu "Nech prehovorí", vysielaného na obrazovkách Prvého kanála.

Vjačeslav Kabanov je otcom kaviarnika Alexeja Kabanova (39), ktorý sa pred pár dňami priznal k vražde svojej manželky, rozhlasovej reportérky Iriny Kabanovovej. Tú sprvu nahlásil ako nezvestnú a vyzýval na pátranie, než sa ale pod ťarchou dôkazov priznal, že v hádke svoju ženu uškrtil a rozštvrtil. Časti tela schoval v kufri svojej škodovky.

"Kabanov starší sa dávno dohodol s 'Nech prehovorí'. Poslali po neho auto ... Ale pri byte hliadkovali reportéri z 'Priameho prenosu', ktorí ho prehovárali, nech nikam neodchádza, a nechceli ho pustiť von," tvrdil zdroj. Práve pri domových dverách padli prvé rany. Keď už sa hosťa podarilo vytrhnúť z pazúrov konkurencie a dostať na ulicu, nasledovala druhá bitka pri aute, ktoré malo celebritu previezť do štúdia.

Nakoniec si Prvý kanál vybojoval svoje interview právom silnejšieho, zatiaľ čo menej úspešnému tímu Rossija 1 nezostalo nič ako stráviť večer na ošetrovni. Podľa lekárskej správy jedna reportérka utrpela "poškodenie mäkkých tkanív tváre", čo by sa snáď dalo preložiť ako modrina na líci, a druhá podobné poranenia brucha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu