Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ozbrojené svadby v USA: Ženích a nevesta so samopalmi v rukách!

Pár si môže zapózovať aj so samopalmi UZI alebo AK47. Zobraziť galériu (3)
Pár si môže zapózovať aj so samopalmi UZI alebo AK47. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Záľuba Američanov v zbraniach sa prejavuje za tých najbizarnejších okolností. Niektoré páry si za miesto svojej svadby zvolili obchod v Las Vegas, kde ich nielen oddajú, ale po obrade si idú poriadne zastrieľať.

Ani po tragickej streľbe na škole Sandy Hookovej v Newtowne, ktorá vyvolala v USA debaty o zvýšenej potrebe kontroly zbraní, záujem o tento druh svadby neutíchol. Obchod v Las Vegas hlása, že v dôsledku nešťastia neprišlo k zrušeniu jedinej objednávky a rezervácie prijímajú až z Veľkej Británie či Kanady.

Balíček v hodnote 500 dolárov (cca 380 eur) zahŕňa oddanie pastorom, prístup na súkromnú VIP strelnicu a päť odpalov brokovnicou pre ženícha a nevestu. V luxusnejšej verzii s názvom Mr & Mrs Smith & Wesson dostane dvojica oveľa viac zbraní aj streliva.

Emily Millerová, vysvätená pastorkyňa a zamestnankyňa obchodu, uviedla, že "zbrane nemusia byť o hneve a nenávisti. Ide o zábavu a energický spôsob, ako dostať zo seba agresiu a emócie." Zdá sa, že tento názor zdieľa aj veľa novomanželov, keďže pravidelne sa tu koná až desať svadieb mesačne.

Dvojice určite ocenia aj to, že kaplnkou je vlastne miestnosť, ktorá sa bežne používa na čistenie zbraní. Prejde akurát malou romantickou úpravou v podobe kvetinovej výzdoby.

Ozbrojené svadby v USA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ozbrojené svadby v USA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu