Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďalšia panna na predaj: Rebecca (18) dala do dražby svoj prvý sex!

(Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Brazília je známa tancom, futbalom a teraz, ako sa zdá, aj predajom panenstva v on-line aukciách. Dosvedčuje to ďalší prípad mladej dievčiny, ktorá sa rozhodla vydražiť svoj prvý sex za najvyššiu peňažnú ponuku.

Rebecca Bernardo Ribeiro z brazílskeho Sapeacu sa snaží predať svoje panenstvo za najvyššiu ponuku v nádeji, že tak získa dostatok peňazí na pokrytie nákladov na zdravotnú starostlivosť pre jej chorú matku, ktorá v poslednom čase prekonala cievnu mozgovú príhodu.

Rebecca kráča v šľapajach svojej predchodkyne Catariny Miglioriniovej, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti tým, že predala práva na nakrútenie dokumentu o strate jej panenstva. To si v aukcii zadovážil Japonec menom "Natsu".

Dievčina pripustila, že ju Miglioriniovej krok inšpiroval, ale až po pokuse nájsť iné formy zamestnania, ktoré však sotva pokryli náklady na starostlivosť pre jej matku. "Príde čas, kedy budete musieť urobiť rozhodnutie, aby ste dosiahli, čo chcete," povedala tínedžerka pre CNN. "Musíte byť silní."

Rebecca natočila aj video, ktoré v novembri umiestnila na YouTube, ale ani zďaleka sa jej nedostalo takej pozornosti, ako by si priala. Najvyššia ponuka totiž činila iba približne 35-tisíc dolárov. Matka dievčaťa však s usílím svojej dcéry nesúhlasí a pre CNN uviedla, že by si mala hľadať prácu a nie sa prostituovať.

Panna na predaj

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu