Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

UFO už aj v Austrálii: Otca so synom vydesil tajomný úkaz!

Zdroj tajomných svetiel ostáva neznámy
Zdroj tajomných svetiel ostáva neznámy (Zdroj: YouTube)

CARDWELL - Malé mestečko v austrálskom štáte Queensland je v plnej pohotovosti po tom, ako jeden z tamojších obyvateľov natočil v noci podivné svetlá. Miestni sa domnievajú, že ich prišli navštíviť mimozemšťania.

Autorom videa je biznismen Greg Smith, ktorý v inkriminovanom čase pozoroval spolu so synom nočnú oblohu. "Predtým som bol strašný skeptik, neveril som týmto veciam. Ale teraz je všetko inak, ten zážitok úplne zmenil môj pohľad na vec," hovorí.

Smith pozoroval dve oranžové svetlá, o ktorých si najprv myslel, že je to helikoptéra. Keďže ale nevydávali žiadny zvuk, túto možnosť vylúčil. Svetlá sa na oblohe pohybovali veľmi pomaly po dobu asi pätnástich minút. Podľa Grega sa nedalo určiť, či pochádzali z jedného stroja alebo z dvoch.

"Mysleli sme si, že je to vrtuľník. Potom to ale zmizlo v oblakoch. Nasledujúci večer mi zavolala sestra s tým, nech sa pozriem von z okna. Zbadal som tam tie isté svetlá, ktoré sa po chvíli opäť stratili medzi mrakmi. Bolo to naozaj čudné," povedal ďalší svedok Phil Mulley.

Podľa prezidentky Queenslandskej organizácie pre výskum UFO mohlo ísť pokojne o návštevu z vesmíru. "Tejto oblasti sa venujem už 25 rokov a za ten čas som sa rozprávala s takmer 4000 ľuďmi s podobnými skúsenosťami. Niektorí z nich sa vraj dokonca s mimozemšťanmi stretli," vyhlásila Sheryl Gottschallová.

UFO v Austrálii

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu