Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záhada na Mesiaci: Nad jeho povrchom malo poletovať UFO!

UFO na Mesiaci
UFO na Mesiaci (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Národnej vesmírnej agentúre pre letectvo a vesmír (NASA) sa podarilo natočiť záhadu. Na kamerách, ktoré 24 hodín natáčajú "dianie" vo vesmíre, sa objavil neznámy objekt, ktorý pritiahol veľkú pozornosť odborníkov i laickej verejnosti.

Už sa stalo celkom bežným javom, že sa UFO vyskytne na Zemi. Keď ale neidentifikovateľný objekt poletuje vo vesmíre, budí to široký záujem.

Skúmaniu záznamov od NASA, sa venuje množstvo amatérskych aj profesionálnych astronómov. Tí tvrdia, že najnovšie na nich objavili UFO. Ide o predmet, ktorý letel nad povrchom nášho najbližšieho vesmírneho suseda. Objekt sa pohyboval veľmi rýchlo a odborníci si zatiaľ netrúfajú odhadnúť jeho pôvod.

UFO na Mesiaci

Lunárne anomálie však nie sú žiadnou novinkou. Astronómovia o nich vedeli už v 18. storočí, pripomína server Huffington Post. Neskôr, v roku 1869, napríklad Britská kráľovská astronomická spoločnosť pozorovala v blízkosti Zeme niekoľko nezvyčajných svetiel, ktoré po čase zhasli. A od prvých letov do vesmíru sa s podivnými úkazmi akoby vrece roztrhlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu