Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Párty pubertiačky: Po pozvánke na Facebooku jej zdemolovali dom!

Dom vyzeral po Zobraziť galériu (2)
Dom vyzeral po "nájazde" tínedžerov ako šopa na drevo. (Zdroj: Daily Mail)

ESSEX - Britská tínedžerka Sarah Hineová chcela so svojimi priateľmi predčasne osláviť svoje 15. narodeniny, a tak zorganizovala u nej doma párty. Ako to už však býva, situácia sa jej kvôli pozvánke na Facebooku vymkla z rúk a nešťastie bolo na svete. K nehnuteľnosti jej rodičov sa dostavilo približne 800 nadšencov, ktorí stihli narobiť škody za 20-tisíc libier (cca 24 800 eur).

Hoci dievča malo povolenie matky, ani to nezabránilo mladým ľuďom spraviť dieru do stropu, pomaľovať steny, povytŕhať dvere z pántov ani ovracať záchod. Samozrejme tí, ktorí sa nevošli do domu v Billericay, postávali roztrúsení po uliciach a robili taký hluk, že susedia približne o deviatej večer privolali políciu. Tá zhromaždenému davu nariadila, aby sa rozišiel.

Matka hovorí, že svoju dcéru varovala pred otvorenou pozvánkou, ale už sa nedalo nič robiť. Aj keď sa na párty nepodával alkohol, tínedžeri si ho nezabudli so sebou priniesť. Teraz má však žena hlavu v smútku najmä preto, že na škody sa nevzťahuje ich poistenie. Výtržníci boli vlastne technicky do domu pozvaní. Sumu vo výške 20 až 30-tisíc libier tak bude musieť rodina nájsť vo svojom rozpočte.

Párty pubertiačky: Po pozvánke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu