Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ISACA Slovensko získala 12 400 Eur na podporu vzdelávania

ISACA Slovensko získala 12 400 Eur na podporu vzdelávania Zobraziť galériu (3)
ISACA Slovensko získala 12 400 Eur na podporu vzdelávania (Zdroj: ISACA)

ISACA Slovensko pripravila pod záštitou Ministerstva financií SR a Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a v spolupráci s generálnymi partnermi KPMG Slovensko a Plaut Slovensko a hlavnými partnermi Oracle Slovensko a Tempest galavečer pod názvom „IT VIP – Robíme IT svet bezpečným“, ktorý sa konal dňa 30.11.2012 v Radisson Blu Carlton Hotel v Bratislave.

Súčasťou galavečera bola aj výstava a aukcia diel od slovenských autorov Noémi Kolčákovej Szakállovej, Rastislava Králika, Ota Bachoríka, Miroslava Rudavského, Martina Dzureka a Gordany Turuk.  Umelci darovali do aukcie päť diel, ktoré sa  spolu vydražili za celkovú sumu 12 400 Eur. Výsledná suma položila základ pre vytvorenie „ISACA grantu“. ISACA grant je nenávratný finančný príspevok, ktorého cieľom bude podporiť aktivity fyzických osôb, škôl na všetkých stupňoch a neziskových organizácií smerujúcich k zvyšovaniu bezpečnostného povedomia na Slovensku. Podrobnosti o podmienkach participácie v ISACA grante budú zverejnené na www stránkach projektu www.itvip.sk a na www.isaca.sk.

______________________

O ISACA

ISACA, ako globálna nezisková organizácia zastrešujúca IT a IT profesionálov sa venuje poskytovaniu nástrojov na dosahovanie individuálneho a organizačného úspechu pre viac než 95 000 svojich priaznivcov po celom svete. Cez svoje organizácie vo viac než 190 krajinách po celom svete poskytujem svojim členom vzdelávanie, zdieľanie zdrojov, profesionálny networking a benefity na lokálnej úrovni. ISACA Slovensko vznikla v roku 1999 ako občianske združenie, ktoré úzko spolupracuje s medzinárodnou asociáciou ISACA.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu