Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zázrak prírody: Päťnásobná matka (32) má metabolizmus dostihového koňa!

Julie krátko po pôrode schudla na pôvodnú veľkosť Zobraziť galériu (3)
Julie krátko po pôrode schudla na pôvodnú veľkosť (Zdroj: uk.onlinenigeria.com)

MILTON KEYNES - Mladá žena z Británie má zrejme superrýchly metabolizmus, lebo hoci porodila už päť detí, konzumuje všetko, na čo si len spomenie a netýra sa v posilňovni, je stále štíhla ako prútik. Mnohí nad tým len nechápavo krútia hlavou a považujú ju za zázrak prírody.

Tridsaťdvaročná Julie Gillardová zje 5000 kalórií denne, čo je zhruba dvakrát viac, ako je odporúčané množstvo pre ženy. Napriek tomu nemá na tele jedinú známku celulitídy. Zo svojej postavy veľkosti 34, ktorú jej mnohé ženy závidia, je však zúfalá a robí všetko pre to, aby aspoň trochu pribrala. Napcháva sa hranolkami, čokoládovými sušienkami, čipsami, bublinkovými nápojmi a stále nič.

Julie nikdy nedržala diétu, ani nenavštivila posilňovňu. Má za sebou päť pôrodov, ktoré obyčajne na ženách zanechajú fyzické stopy v podobe ovisnutých partií, ale ona stále vyzerá ako tínedžerka. Jej priateľky aj po rokoch žasnú, ako je to možné.

Zázrak prírody: Päťnásobná matka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: uk.onlinenigeria.com)

"V noci sa častokrát budím na strašný hlad. Som vtedy schopná zjesť štvrť kila čokolády a vypiť plechovku Coly. Strašne rada by som získala ženskejšie tvary, ale zatiaľ sa mi to nepodarilo. Mám asi metabolizmus dostihového koňa," sťažuje sa Angličanka, ktorá počas prvého tehotenstva v osemnástich rokoch pribrala takmer dvadsať kíl.

Zázrak prírody: Päťnásobná matka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: uk.onlinenigeria.com)

Už deň po ňom sa ale zmestila do nohavíc veľkosti 36 a o týždeň neskôr dokonca do všetkých vecí, ktoré nosila pred tehotenstvom. Takto to pokračovalo pri ďalších štyroch deťoch. Problémy ako zvráskavené brucho, ovisnuté prsia či popraskaná koža jednoducho Julie úplne obchádzajú.

Sympatická brunetka sa domnieva, že za to môžu dobré gény, ktoré zdedila od otca Davida. "Môj otec nikdy nevážil viac ako 60 kg, takže to mám asi po ňom. Ľudia mi závidia, ale naozaj nie je čo. Myslím, že by som lepšie vyzerala, keby na mne bola viac mäsa," povedala.

Julie priznáva, že sa nezdravo stravuje, ale zároveň s tým nedokáže prestať. A fakt, že nech robí čo robí, vôbec nepriberá, ju v tom len podporuje. Ako dodala, pri svojich deťoch sa ale naopak krotí a vždy zabezpečí, aby bolo doma nejaké zdravé jedlo.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu