Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

2 špičkové zariadenia za cenu jedného, alebo 1 + 1 = 1

Ak chcete potešiť svoje technologické ja, využite najnovšiu ponuku od spoločnosti Samsung Zobraziť galériu (4)
Ak chcete potešiť svoje technologické ja, využite najnovšiu ponuku od spoločnosti Samsung (Zdroj: Samsung)

Rok 2012 bol bohatý na nové technológie. Chcete aj vy vyskúšať, čo dokážu? Zaobstarajte si špičkový fotoaparát a tablet. Vraj je to drahé? Nie je, ak poznáte tú správnu ponuku!

 

Spoločnosť Samsung totiž prišla s akciou, ktorá sa len tak ľahko neodmieta. Ak si totiž od 29. októbra do konca roka 2012 kúpite fotoaparát radu NX s veľkým APS-C obrazovým snímačom, dostanete k nemu aj Samsung Galaxy Tab 2 7.0 len za 1 €. Prepojenie týchto dvoch zariadení však nie je len o cene. Obe zariadenia je totiž možné prepojiť prostredníctvom Wi-Fi pripojenia, vďaka čomu objavíte úplne nové možnosti ich využitia.

Veď to poznáte. Stretli ste sa po dlhej dobe so známymi a chcete si urobiť spoločnú fotografiu, na ktorej nechcete chýbať. Fotoaparát umiestnite do želanej polohy, nastavíte samospúšť a snažíte sa po pamäti vmestiť do snímky tak, aby bola čo najlepšia. Nakoniec s pobavením zistíte, že napriek vhodnej voľbe miesta máte na snímke orezanú polovicu hlavy. So zariadeniami od spoločnosti Samsung sa vám takáto situácia už nestane. Tablet je totiž možné využiť ako hľadáčik a diaľkové ovládanie fotoaparátu. Vy tak budete mať snímky absolútne pod kontrolou. To však nie je všetko. Urobenú snímku môžete navyše v tablete upraviť a následne zdieľať na internete. Fantázií sa tak už medze nekladú.

Fotoaparáty radu NX zabezpečia dokonalé snímky kedykoľvek to budete potrebovať. Spájajú v sebe výhody kompaktných fotoaparátov s profesionálnou obrazovou kvalitou zrkadloviek. Ich obrazový snímač typu APS-C je totiž rovnako veľký, ako ten v zrkadlovkách, ale telo je napriek tomu menšie. Vďaka kompaktným rozmerom ich budete môcť zobrať so sebou naozaj kamkoľvek. Jedinečné momenty z každodenného života vám tak už nikdy neuniknú. Fotografov určite poteší aj 9 vymeniteľných objektívov, od širokouhlého, vhodného na fotenie krajiniek, až po teleobjektív s veľkým priblížením. Pre fanúšikov praktických riešení je tu navyše aj tlačidlo i-Function, ktoré umožňuje jednoduchý a rýchly prístup k nastaveniam, ako sú napríklad ISO, clona, alebo expozičný čas. K dispozícií je aj 10 filtrov a funkcia Smart Color, ktorá umožňuje nastavenie vzhľadu a atmosféry snímky. Režimy Panorama a Panorama 3D, zas umožňujú zachytenie okamihu v jednom snímku.

Ak chcete potešiť svoje technologické ja, využite najnovšiu ponuku od spoločnosti Samsung. Neváhajte, dlho už trvať nebude.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu